//

Beste GPS horloge kind van 2024

Beste GPS horloge voor je kind

Tegenwoordig gebeuren er allerlei rare dingen. Je moet er niet aan denken dat jouw kind iets overkomt. Een ongeluk zit in een klein hoekje en er zijn genoeg mensen op de wereld met een rare denkbeelden. Te allen tijden wil je kunnen nagaan waar je kind is. Dit geeft een stuk geruststelling en het gevoel van veiligheid. Dit realiseer je met een GPS horloge. Ook wel gps tracker, smartwatch voor kinderen, telefoonhorloge voor kinderen genoemd. Op ieder gewenst moment check je je smartphone om nauwkeurig te kunnen zien waar hij of zij uithangt. GPS horloge kind kopen? Met onderstaande tips kom je een heel eind en zie je wat het beste GPS horloge kind is!

Beste GPS horloge kind van 2024

DePlay 4G KidsWatch

De DePlay 4G KidsWatch is waterdicht tot ongeveer een meter. Als je kind te water raakt kun je hem dus alsnog makkelijk vinden. Met een druk op de knop wordt je gealarmeerd. Het scherm is lekker royaal zodat hij goed af te lezen is. Daarnaast is het horloge gebruiksvriendelijk en kan je kind makkelijk door het menu scrollen en de gewenste persoon bellen. Niet alleen kun je de huidige locatie zien maar ook terugkijken. Als je even wilt checken hoe het met je kind gaat bel je op en klaar is kees. Met de handige belfunctie ben je altijd op de hoogte. Je hoeft je dus nooit meer ongerust te maken!

Top
 • Super origineel cadeau
 • Verkrijgbaar in 2 kleuren
 • Kleurendisplay
 • Met GPS en SOS-functie
Flop
 • Niet draadloos opladen

Wonlex GPS horloge kind met videobellen

Het Wonlex GPS horloge kind met videobellen is makkelijk in gebruik, trendy en snel opgeladen. Je kind zal dol zijn op dit horloge en het is erg origineel om cadeau te geven. In ons digitale tijdperk is het beter om onze koters te leren verantwoord met technologie om te gaan in plaats van het ze te onthouden. Het siliconen bandje maakt dit horloge licht en comfortabel om te dragen. Op een volle batterij gaat hij zo’n 48 uur mee. De batterijstatus is op ieder gewenst moment makkelijk af te lezen. In het telefoonboek kun je tot 10 contacten kwijt. Ideaal voor de meest belangrijke contactpersonen!

Top
 • Trilfunctie
 • Duidelijk display
 • 100% waterdicht
Flop
 • Geen spraakbesturing
 • Geen slaaptracker

Wonlex GPS horloge kind met belfunctie

Je gemoedstoestand is onbetaalbaar. Met het Wonlex GPS horloge kind met belfunctie hoef je je nooit meer zorgen te maken. Deze topper zorgt ervoor dat je altijd weet waar je koter uithangt. Hij beschikt over een SOS knop waarmee je kind met een druk op de knop kan laten weten dat hij in nood verkeerd en hulp nodig heeft. De smartwatch is waterdicht en je kunt er mee videobellen. Ideaal als je even wilt checken hoe het met je kind gaat. Dankzij de leuke extra functies wordt het extra aantrekkelijk om hem te gebruiken. Het horloge zit heerlijk en ziet er ook nog eens hip uit!

Top
 • Belfunctie met video
 • Uitstekende service
 • Gebruiksvriendelijk
Flop
 • SIM kaart aanschaffen
 • Geen stopwatchfunctie
 • Garantie maar 3 maanden

KUUS. GPS horloge kind met belfunctie

Het KUUS. GPS horloge kind is niet alleen een cadeau voor je kind maar ook voor jezelf. Dankzij de hippe vormgeving en de keuze uit 4 kleurtjes vindt je kindje er altijd een die bij hem past. Je kunt hem leren om op een verantwoorde manier met een smartwatch om te gaan, iets wat kinderen staat te wachten als ze naar het voortgezet onderwijs gaan. De GPS is tot op 5 meter nauwkeurig. Daarnaast zijn er 3 SOS nummers in te voeren die je kind eenvoudig kan bellen met het knopje aan de zijkant van de kindtracker. Als kers op de taart is hij heel betaalbaar!

Top
 • Met SOS knop
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 • Gratis sim-kaart
Flop
 • Alleen spatwaterdicht
 • Geen camera

Maoo Premium Kindersmartwatch

De Maoo Premium Kindersmartwatch ziet er enig uit. Je kind zal er helemaal enthousiast van worden dat hij hem mag dragen. Dankzij de handige camera kun je altijd zien waar je kind uithangt en of hij in orde is wanneer je hem belt. Standby gaat hij tot wel zo’n 2,5 dag mee. Bovendien kun je drie SOS-nummers instellen. Deze nummers kunnen vliegensvlug worden gebeld in geval van nood. Wel zo’n prettig idee dus. Met het handige ingebouwde lampje is er altijd verlichting bij de hand. Het horloge is waterproof dus een duik nemen is geen enkel probleem!

Top
 • Zacht prijsje
 • Leuk design
 • Altijd en overal bellen
Flop
 • Moet je kleur zijn
 • Relatief groot display

Goedkoop GPS horloge kind

Spullen voor je kind kosten al genoeg geld. Je schaft het met liefde aan maar je portemonnee raakt op een gegeven moment een keer leeg. Goedkoop GPS horloge kind kopen? Gelukkig zijn er tegenwoordig heel betaalbare exemplaren op de markt. Met de volgende tips kun je flink wat geld besparen. Doe er je voordeel mee!

GPS horloge kind aanbieding

Als je direct naar de winkel rent om een kinderhorloge aan te schaffen weet je vrijwel zeker dat je te veel betaald. Wacht liever geduldig af en sla je slag als er een leuke GPS kinderhorloge aanbieding voorbij komt! Bovendien heb je op deze manier nog wat meer tijd om geld te sparen.

Ga voor eenvoud

Een horloge met allerlei toeters en bellen is natuurlijk leuk maar meestal betaal je er ook voor. Kies dus liever een eenvoudig exemplaar zodat je niet extra hoeft te betalen voor alle functies die erop zitten. Houd er daarnaast rekening mee dat hoe groter en nauwkeuriger het bereik is, hoe meer je over het algemeen betaald.

Beste goedkope GPS horloge kind

Mocht je op zoek zijn naar een goedkoop kinderhorloge met GPS dan ben je bij de E-Shoppr® aan het goede adres. Deze budget topper komt tegen een zacht prijsje. Hij beschikt over een camera zodat je je kind te allen tijden even kunt zien als je daar behoefte aan hebt. Wel zo prettig dus. Hij komt in een stoere, heldere kleur blauw. Houd er wel rekening mee dat hij de locatie van je kind niet super nauwkeurig aangeeft. Als indicator is hij prima. Bovendien is hij makkelijk in gebruik dankzij het royale display.

GPS horloge kind kopen: dit moet je weten

Is een GPS tracker voor een kind veilig?

Op zoek naar een veilig gps horloge kind? Er gaan nogal wat rare verhalen de ronde over de veiligheid van kinderhorloges. Zo zou het juist voor meer gevaar zorgen omdat ze makkelijk te hacken zijn. De Consumentenbond heeft hier onderzoek naar gedaan. Er kwam uit de test dat je niet moet kiezen voor een Gator of een SeTracker (app). Deze zijn onveilig. Let er dus op dat je niet op aankoop overgaat en als je al zo’n exemplaar hebt gebruik hem dan niet meer. Wij volgen graag het advies van de Consumentenbond. Als je gevoel niet goed zit, luister daar dan naar. Denk aan een goedkope prul uit China. Gewoon niet aan beginnen.

Behalve de bovengenoemde uitzonderingen is een gps kindertracker geheel veilig om te gebruiken. Dit bedoelen we in de breedste zin van het woord. Op technologisch gebied maar ook de manier van dragen. Als je een heel beweeglijk kind hebt zal hij sneller ergens achter blijven haken. Bij het ontwerp van kinderhorloges is er rekening gehouden met dit aspect.

Wat is het beste GPS kinderhorloge met belfunctie?

Als je kind de hort op gaat wil je hem het liefst altijd direct kunnen bereiken als er wat is. Kinderen vergeten nog weleens op hun telefoon te kijken. Met een GPS horloge kind met belfunctie gaat het horloge af en zal je kind dit direct merken. Wel zo handig dus. Zeker op momenten dat hij de tijd weer eens vergeet omdat hij bij een vriendje is of omdat hij zijn medicijnen in moet nemen. Het gaat zelfs nog eens stapje verder tegenwoordig. Er zijn namelijk horloges met een camera zodat je kunt videobellen. Een grote geruststelling!

Welke soorten kinderhorloges zijn er?

Een GPS horloge kind wordt ook wel een GPS tracker kind, GPS armband of smart horloge kind genoemd. Het komt allemaal op hetzelfde neer. Namelijk willen weten waar je kind uithangt. Maar welke soorten zijn er eigenlijk op de markt? Wij deden een greep uit het aanbod.

Een GPS horloge kind met simkaart is bedoeld voor het gebruik van een simkaart zodat je kind op ieder moment kan bellen en gebeld kan worden. Dit is wel zo prettig want ook in noodgevallen is hij altijd bereikbaar. Uiteraard is er ook een gps horloge zonder simkaart. Soms is het mogelijk de sim kaart zelf nog bij te kopen en soms niet. Het gps horloge met belfunctie is veruit het meest populaire soort kindersmartwatch. En dat is niet voor niets. Niet alleen jijzelf zal een beter gevoel hebben, ook voor je kind is het prettig.

Kindersmartwatch tips: zo maak je de beste koop keuze

Je wilt je kind graag verrassen met een kindersmartwatch. Hij zal versteld staan van dit originele cadeau. Het is niet alleen leuk voor je kind maar ook handig voor jezelf. Je kunt namelijk altijd nagaan waar je kind is en hem bereiken. Als je nog geen geschikt model hebt gevonden in ons rijtje met favorieten doe dan je voordeel met de onderstaande aandachtspunten! Breng daarnaast je situatie in kaart en stel prioriteiten om de beste keuze te kunnen maken. Hoe oud is je kind? Waar gaat je kind de gps tracker gebruiken?

 1. Waterdicht

  Als je kind een echte waterrat is dan vergeet hij geheid zijn horloge af te doen tijdens het zwemmen. Ook niet nodig trouwens want het is wel zo handig dat je hem ook in het water kunt bereiken. Dan is het uiteraard wel van belang dat het horloge waterdicht is. Let hier dus op. De meeste exemplaren zijn spatwaterdicht wat inhoudt dat hij dus niet geschikt is om mee te zwemmen of voor onder de douche! Bovendien zit er meestal een maximum aan de diepte, bijvoorbeeld een meter. Check dit dus goed om teleurstellingen te voorkomen.

 2. GPS horloge met belfunctie

  Met een GPS horloge kun je precies zien waar je kind uithangt. Hem kunnen bereiken is een ander verhaal. Niet alle modellen beschikken over een belfunctie. Als je toch zo’n ding aanschaft is het echter wel verrekte handig als je voor een gps horloge met belfunctie kiest. Te allen tijden kun je je kind bereiken en hij kan nooit meer als smoesje aanvoeren dat hij zijn telefoon niet hoorde. Andersom is het natuurlijk ook handig dat je kind jouw altijd kan bereiken in geval van nood of voor wat anders.

 3. Gebruiksgemak en comfort

  Zeker als je een wat jonger kind hebt is het wel zo prettig dat het horloge niet te gecompliceerd is. De meeste kinderhorloges zijn geschikt voor een leeftijd van 5 tot 12 jaar. Ga voor eenvoud om het voor je kind niet te ingewikkeld te maken. Het belangrijkste is immers dat je hem kunt bereiken, dat hij jou kan bereiken en dat je kunt zien waar hij is. Ga daarnaast niet voor een joekel van een scherm. Kies een display dat bij de pols van de kind past. Je zou het zelf ook niet prettig vinden om met een zwaar apparaat om je pols rond te lopen.

 4. Design

  Of je koter het aantrekkelijk vindt om zijn smartwatch te dragen valt en staat met het design. De vormgeving moet mooi zijn en het liefst een hip kleurtje hebben. Dit scheelt al de helft! Zeker wanneer je kind wat ouder wordt zal hij hier steeds gevoeliger voor worden en zijn eigen zegje willen doen. Gelukkig is er bij het ontwerp van kindersmartwachtes rekening mee gehouden dat kinderen ze gaan dragen. En tja, de rest is een kwestie van smaak uiteraard want over smaak valt niet te twisten!

Conclusie

Een kindersmartwatch levert een veilig gevoel op. Je weet altijd waar je kroost uithangt. Een GPS horloge kind met belfunctie is nog beter. Je kunt je kindje altijd moeiteloos bereiken. Er zit behoorlijk wat verschil in de kwaliteit van dit type horloge. Dit hangt samen met de functies, het bereik en het draagcomfort. Besteed hier dus voor de aankoop voldoende aandacht aan en pas de keuze voor het horloge aan op je kind. Met de noodknop kan je kind altijd om hulp vragen met een druk op de knop. Je krijgt direct een signaal en je weet waar hij zich bevindt. Kortom, voor ultieme veiligheid mag een kinder smartwatch niet ontbreken!

Tip: babyfoon met camera

Als je kind nog veel jonger is en je wilt een oogje in het zeil houden maak dan gebruik van een babyfoon met camera!

Vorige

Beste fietspomp van 2024

Volgende

Beste fietshelm van 2024

Laatste van Blog

withemes on instagram