Alles over retro keukens

Retro keukens zijn terug van weggeweest! Deze keukens haal je de jaren ’70 terug in huis en zorg je voor een heerlijk nostalgische sfeer. Wil je graag meer weten over retro keukens? Lees dan snel verder, wij vertellen je er namelijk alles over!

Kenmerken retro keukens

Met en retro keuken creëer je dus een nostalgische sfeer. Die sfeer is dan ook een van de belangrijkste kenmerken van deze keukenstijl. Daarnaast zijn de opvallende kleuren die gebruikt worden, zoals geel, groen en oranje, een belangrijk kenmerk. Combineer dit met donker notenhout en je hebt een prachtige retro keuken. Daarnaast spelen accessoires bij deze keukenstijl ook een belangrijke rol. Omdat de retro stijl steeds meer terugkomt, zijn er ook veel accessoires met een retro look. Hiermee versterk je eenvoudig de retro uitstraling van de keuken.

Een retro keuken samenstellen

Je kunt een retro keuken op verschillende manieren samenstellen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor gekleurde fronten en deze combineren met een houtlook noten werkblad. Wil je liever geen gekleurde fronten, dan kun je ook kiezen voor witte fronten, met een houtlook werkblad en gekleurde accessoires. Wil je graag tegels op de achterwand? Dan zijn gekleurde tegels ook een prachtige toevoeging die de retro uitstraling versterken. Wil je graag advies over het samenstellen van een retro keuken. Maak dan via kitchen4all.nl een afspraak bij een van onze winkels!

Retro keukens combineren

Deze keukenstijl is een van de meest uitgesproken stijlen die er is. Waar je een moderne keuken met veel verschillende stijlen kunt combineren, kun je dit met een retro keuken niet. Zo gaan bijvoorbeeld de kenmerken van een moderne en een retro keuken niet samen. De keukenstijl waarmee je wel een combinatie kunt maken is de luxe keukenstijl. Zo kun je luxe apparatuur heel goed toevoegen aan je retro keuken. Zo blijft de nostalgische uitstraling behouden en heb je de gemakken van luxe keukenapparatuur.

Direct de scherpste prijs

Heb je een retro keuken gezien die helemaal bij je past? Onze keukenadviseurs staan in de winkel voor je klaar om je te adviseren over het samenstellen van jouw nieuwe keuken. Daarnaast maken zij graag een 3D-ontwerp voor je. Zo weet je precies hoe je nieuwe keuken eruit komt te zien. Ben je tevreden met het ontwerp? Bij Kitchen4All vinden we het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent. Je krijgt daarom een offerte met daarin direct de scherpste prijs. Dus geen gedoe of kleine lettertjes!

Vorige

De loopwagen: waarom het goed is er een aan te schaffen

Volgende

De 5 beste kerstcadeaus voor een hobbykok

Laatste van Blog

withemes on instagram