Beste wifi deurbel met camera van 2021

Het gemak dient de mens. De moderne technologie maakt veel mogelijk. Zo ook dat je eerst wilt zien wie er aan de deur staat voordat je open doet. Soms zit je niet op bezoek te wachten en dan kun je je nog op tijd achter de bank verstoppen. Daarnaast is het ideaal wanneer er een pakketbezorger voor de deur staat of wanneer je zelf niet thuis bent. Denk aan een weekendje weg of wanneer je op je werk bent. Je pubers zijn alleen en je wilt graag op de hoogte blijven. Wifi deurbel met camera kopen? Goede keuze. Je bent altijd en overal op de hoogte van wie er in en uit gaan. Ideaal dus. Handig voor gewenst maar ook voor ongewenst bezoek. Hoe je de beste wifi deurbel met camera aanschaft zochten wij voor je uit!

Beste wifi deurbel met camera van 2021

Consumentenbond’s favoriet: Ring Video Deurbel 1 (2e gen)

De Ring Video Deurbel 1 (2e gen) is door de Consumentenbond bekroond tot beste koop. Hij is niet voor niets, dat geven we gelijk toe. Maar dan heb je ook wat. Je hoeft nooit meer te gissen wie er aan de deur staat. Het is een kwestie van op je tablet, laptop of smartphone kijken en je bent direct op de hoogte. Mocht er bijvoorbeeld een pakketbezorger aan de deur staan dan kun je direct communiceren. Het is namelijk een wifi deurbel met camera èn intercom. De installatie is heel makkelijk. Op dit punt scoort deze topper dan ook hoog bij de test van de Consumentenbond. Daarnaast is hij stijlvol en compact. Wel zo prettig want je wilt je gevel niet verpesten met een lelijk apparaatje.

Top
 • Beste koop Consumentenbond
 • Bewegingssensor
 • Met nachtzicht
Flop
 • Je internet moet erg stabiel zijn
 • Betalen voor extra opties

Consumentenbond’s favoriet: Google Nest Hello videodeurbel

Met de Google Nest Hello videodeurbel voel je je altijd zeker en veilig in huis. Je kinderen zullen dit gevoel delen. Zeker als je zelf op stap bent of op je werk is het erg prettig dat je wat van het reilen en zeilen thuis meekrijgt. Ongenode gasten zullen niet snel kans zien om misbruik te maken van de situatie. Dankzij de videogeschiedenis kun je beelden bovendien tot 30 dagen terugkijken. Ideaal wanneer zich een verdachte situatie voor heeft gedaan. Deze Google Nest helpt je uit de brand. Door de Consumentenbond werd hij als best getest. Dankzij de bekend-gezichtmelder weet deze slimme deurbel precies wie er voor de deur staat. Tenzij het een onbekende is natuurlijk. Met de stiltetijd functie zet je de bel op gewenste momenten uit. Bijvoorbeeld als je net je kind op bed hebt liggen.

Top
 • Beste koop Consumentenbond
 • Dag en nacht HD opnames
 • Met intercomfunctie
Flop
 • Betalen voor extra opties
 • Diefstalgevoelig
 • Niet goedkoop

Ring Door View Cam – Slimme deurspion

De Ring Door View Cam – Slimme deurspion is wat je noemt een slimme deurbel. Hij doet zijn naam dan ook zeker eer aan. Je ziet in één oogopslag wie er voor de deur staat. Daarnaast kun je met diegene communiceren. Niet alleen bij daglicht kun je zien wie er op de stoep staat. Dankzij het nachtzicht kun je dit ook in het donker zien. Wel zo prettig dus. Je monteert en installeert deze slimme deurbel zeer eenvoudig waardoor je nog dezelfde dag van de voordelen kunt genieten. Je zult je nooit meer onveilig voelen in je huis. Het beeld is haarscherp zodat je niets aan het toeval over hoeft te laten. Kortom, het is een aanwinst voor de veiligheid van je huis, jezelf en je gezin!

Top
 • Makkelijk te bedienen
 • Klop detectie
 • Bewegingsdetectie
Flop
 • Batterij relatief snel leeg
 • Soms een beetje sloom

Caliber HWC501

De Caliber HWC501 beschikt over nagenoeg alle functies en gemakken die zijn voorgangers ook hebben alleen is hij wel een stukje voordeliger. Je kijkt en praat makkelijk mee op afstand, waar je ook bent. Ideaal wanneer je een pakketje verwacht maar je niet op tijd thuis kunt zijn. Je kunt de bezorger simpelweg even zeggen om het pakket bij de buren af te geven. Het gaat dan ook om een wifi deurbel met camera en intercom. Alles in een! Je bent in een keer van alle gemakken voorzien. Hij zal je leven een stukje makkelijker en leuker maken. Je bedient hem eenvoudig via Google Home zodat je geen aparte bridge of hub nodig hebt. Als kers op de taart is hij waterbestendig!

Top
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Gebruiksvriendelijk
 • Met nachtzicht
Flop
 • Geen bewegingssensor
 • Handleiding summier
 • Geen gezichtsherkenning

Draadloze Wifi Deurbel Met Camera 

Met de Draadloze Wifi Deurbel Met Camera zit je nergens aan vast. Geen duur abonnement of extra opties waar je voor moet betalen. Daar werden wij heel vrolijk van. Hij heeft een extra wijde kijkhoek zodat je altijd kunt zien wat er gaande is. Het is een ideale keuze wanneer je ten alle tijden op de hoogte wilt zijn van wie er aan de deur staat. Bovendien is tweezijdige communicatie mogelijk. Super praktisch dus! Na ontvangst kun je gelijk gebruik maken van de voordelen die deze topper biedt. Je plugt hem in en klaar is kees. Je bent gelijk veilig. Als je soms niet helemaal vertrouwt wie er aan de deur staat dan kun je gewoon even spieken. Ook ideaal wanneer je kinderen alleen thuis zijn!

Top
 • Geen abonnement
 • Met bewegingssensor
 • Inclusief intercom
Flop
 • SD kaart niet meegeleverd

Eken – Video Deurbel V7 Zwart

De Eken – Video Deurbel V7 Zwart valt gelijk op door zijn fijne prijs-kwaliteitverhouding. Deze topper bewijst dat een goede video deurbel met camera niet duur hoeft te zijn. Na een simpele installatie zul je je eindelijk weer veilig voelen in je huis. Je kunt ten alle tijden zien wie er voor de deur staat. Niet alleen geeft hij een gevoel van veiligheid, het is ook nog eens erg praktisch. Je hoeft bovendien geen duur abonnenment af te sluiten. Je slaat de beelden gewoon op in je cloud zodat je ze terug kunt kijken wanneer jij dat wenst. Zodra de bel afgaat krijg je een melding op je smartphone zodat je direct op de hoogte bent. Je bepaalt vervolgens zelf wat je met de melding doet.

Top
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 • Geen abonnement
 • Met intercom
Flop
 • Dichtbij router plaatsen
 • Handleiding Engels

Goedkope wifi deurbel met camera

De aankoopprijs van een smart deurbel kan flink in de papieren lopen. Daar heeft niet iedereen het budget voor. Wat als je je wel veilig wilt voelen in je huis maar je niet de hoofdprijs wilt betalen? Met onze budget tips kom je een heel eind!

Deurbel met camera aanbieding

We snappen heel goed dat wanneer je een leuke deurbel op het oog hebt je die het liefst direct koopt. Echter ben je vaak een stuk duurder uit dan wanneer je geduld hebt. Als je iets meer tijd neemt kun je namelijk prijzen met elkaar vergelijken en wachten tot er een leuke wifi deurbel met camera aanbieding voorbij komt! Bovendien geeft het je de gelegenheid om nog even door te sparen.

Wifi deurbel zonder abonnement

Het is je waarschijnlijk al opgevallen dat er veel smart deurbellen zijn met een abonnement. Je betaalt voor dit abonnement om bijvoorbeeld beelden terug te kijken. Prima als je het geld er voor hebt natuurlijk maar het is wel iets waar je aan vast blijft zitten. Best irritant dus. Als je geld wilt besparen raden wij een wifi deurbel zonder abonnement aan. Je bent dan alleen geld kwijt aan de aanschaf van je deurbel.

Beste goedkope wifi deurbel met camera

Op zoek naar een goedkope wifi deurbel met camera? Bij de EKEN V6 HD video ben je aan het goede adres. Deze budget topper zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van wat er gaande is bij je voordeur. In tegenstelling tot veel smart deurbellen hoef je geen abonnementskosten te betalen. Dit maakt hem niet alleen voordelig in aanschaf maar ook in gebruik. Je installeert hem heel eenvoudig. Dit gaat zo makkelijk dat je niet technisch aangelegd hoeft te zijn. Via de handige app krijg je een melding op je smartphone wanneer er iemand aan de deur staat. Vervolgens kun je eenvoudig met diegene communiceren, ook wanneer je niet thuis bent!

Wifi deurbel met camera kopen: dit moet je weten

Wat is de beste wifi deurbel met camera en intercom?

We kunnen wel stellen dat de meeste wifi deurbellen met camera over een intercom beschikken. Check dit echter altijd even voordat je op een koop overgaat om teleurstellingen te voorkomen. Een wifi deurbel brengt als voordeel met zich mee dat je altijd en overal kunt zien wie er voor de deur staat. Soms is het echter handig om ook even met diegene te kunnen communiceren. Bijvoorbeeld als het om een pakketbezorger gaat en jij niet thuis bent. Een wifi deurbel met camera en intercom biedt dan uitkomst. De intercom kan daarnaast een afschrikkende werking hebben als iemand met slechte intenties aan de deur komt. Kortom, een prima keuze!

Welke soorten deurbellen zijn er?

Vroeger had met kloppers op hun deur. Je klopte dan letterlijk met een stuk hout of ijzer op de deur. Dat ontwikkelde zich later naar een bel. Vandaar ook dat deze benaming nog steeds word gebruikt. Het was het type bel zoals je dat nog bij kerkklokken ziet. Echter, in de huidige tijd is alles steeds meer digitaal. Zo ook deurbellen. Met een druk op de knop hoor je een vrolijk deuntje en ben je ervan op de hoogte dat er bezoek is. De draadloze deurbel is erg populair. Je hebt namelijk geen gedoe met allerlei draden die je aan moet sluiten.

Daarnaast is het type dat wij in het zonnetje zetten ook erg in trek. Namelijk een wifi deurbel met camera. Je kunt altijd even spieken wie er voor de deur staat. Dit biedt een hoog gevoel van veiligheid. Onze absolute favoriet is toch wel de wifi deurbel met camera en intercom. Behalve dat je iemand kunt zien kun je er namelijk ook mee praten. Super praktisch!

Een wifi deurbel met camera wordt ook wel een slimme deurbel genoemd. Dit omdat je hem makkelijk kunt verbinden met je smartphone of tablet. Op deze manier kun je alles te allen tijden in de gaten houden. Er is zelfs een slimme deurbel op de markt die je kunt verbinden met je Google assistant. Super handig dus. Het gemak dient de mens en daar maken wij maar wat graag gebruik van!

Wifi deurbel met camera tips: zo maak je de beste koop keuze

Je hebt besloten dat je zo’n slimme deurbel wel ziet zitten. Maar waar moet je precies op letten bij het kopen ervan? Doe je voordeel met de volgende aandachtspunten!

 1. Wifi deurbel met of zonder abonnement

  Er zijn veel mooie en luxe deurbellen op de markt. Let echter op of je gebonden bent aan een abonnement na de aanschaf ervan. Veel exemplaren zijn wel zonder abonnement te gebruiken maar ben je nog verplicht het abonnement af te sluiten als je gebruik wilt maken van extra opties. Denk hierbij aan het terugkijken van beelden of voor opslag. Weeg dus voor jezelf af hoe zwaar deze opties wegen.

 2. Opslagmogelijkheden en terugkijken

  Als je alleen wilt zien wie er live voor de deur staat dan hoef je je niet druk te maken over opslag of terugkijken van de beelden die de deurbel maakt. Soms kan dit echter heel handig zijn. Check voor aankoop van je deurbel hoe dit in zijn werk gaat. Soms kun je het op je eigen cloud opslaan en soms ben je gebonden aan de app die gebonden is aan de deurbel.

 3. Extra opties

  Een wifi deurbel met camera kan veel interessante extra opties bevatten. Denk aan een intercomfunctie. Daarnaast vinden wij de optie voor gezichtsherkenning erg interessant. De slimme deurbel herkent wie er voor de deur staat. Als het een bekende is tenminste. Met een bewegingssensor wordt je ervan op de hoogte gesteld wanneer er beweging plaatsvindt binnen een bepaalde straal van je deurbel.

Conclusie

Een wifi deurbel met camera is de ideale manier om je huis veiliger te maken en je veiliger te voelen. Niet alleen jij maar je hele gezin zal er profijt van hebben. Behalve dat het de veiligheid vergroot is het erg praktisch. Je kunt namelijk snel nagaan wie er voor de deur staat en in de meeste gevallen ook met diegene communiceren. De kwaliteit van smart deurbellen loopt behoorlijk uiteen. Zo ook de prijzen. Ga voor het exemplaar met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Dan ben je meestal het beste af. De duurste is namelijk niet per se de beste of de goedkoopste de slechtste.

Tip: babyfoon met camera

Ga je even een kop koffie halen of borrelen bij de buren? Een babyfoon met camera zorgt ervoor dat je alles in de gaten kunt houden.