Populairste boeken van dit moment

Ga je naar één van de bekende boekhandels dan word je dat direct helder welke boeken goed verkopen. Het voordeel van het kiezen van populaire boeken is dat het de boeken zijn waar veel mensen toch iets uit hebben gehaald. Dus vermoedelijk levert het jou ook weer iets moois op. Benieuwd naar de populairste boeken van dit moment? Lees hier over de populaire categorieën en boeken.

Biografie

Niets is zo populair als een biografie. We zijn al sinds mensenheugenis geïntrigeerd door onze medemens. Soms doordat we tegen iemand opkijken, soms omdat we denken ‘hoe heeft het zover kunnen komen?’. Een populair boek in dit laatste geval is het boek ‘Er is er hier maar één de baas’ geschreven door journalist Angelique Kunst. Zij beschrijft in het boek hoe de Twentse zakenman Gerard Sanderink volledig het spoor kwijt lijkt te zijn door een zelfverklaard cyberexpert. Een verhaal dat nog steeds vervolgd wordt met diverse podcasts.

Zelfhulpboeken

Zelfhulpboeken is wellicht een term die veranderd zou moeten worden. Het zijn eigenlijk een soort eye-opener of mindset boeken. Hoe dan ook dit soort boeken doen het enorm goed. Een goed voorbeeld van zo’n populair zelfhulpboek is Mindgym van de auteur Wouter de Jong. Een handig boek voor het trainen van je mindset. De schrijver neemt je in het boek mee met hoe je net als een spier je mindset kunt trainen. Het is zelfs meer een werkboek, wat ervoor zorgt dat je er echt mee aan de slag kunt. Tip: het is niet iets om in één ruk uit te lezen. Dan mis je de kern.

Tip: er is trouwens ook een interessante mindset boeken top 10.

Management boeken

Een immens populair én verrassend management boek is Socrates op Sneakers. Hierin word je verteld over de kunst van het leren stellen van de juiste vraag. Het is een filosofisch onderwerp dat echter heel praktisch wordt besproken. Een boek om meermaals te lezen, want echt de juiste vraag stellen? Dat is toch moeilijker dan menigeen denkt. Dit boek staat dan ook niet voor niets in de management boeken top 10.

Romans

De mens gelooft nog altijd in de liefde en tegelijkertijd ook in drama, familie, afkomst, hoop en nog een heleboel meer. Een zeer populaire reeks literaire boeken is die van schrijfster Lucinda Riley. In De Zeven Zussen boekenreeks gaat het over zeven zussen die van hun adoptievader, die overleden is, een brief krijgen met aanwijzingen over hun afkomst.

Vorige

Jouw smalle badkamer inrichten

Volgende

Monoblock airco

Laatste van Blog

withemes on instagram