Beste sapcentrifuge van 2024

Een gezonde levensstijl is essentieel voor een goed immumsysteem. Daarnaast kun je wel wat kilootjes missen. Het valt niet mee om naar de sportschool te gaan en daarnaast gezond te leven. Je hebt het namelijk al druk genoeg. Je wilt niet alleen voor jezelf gezond leven maar voor het hele gezin. Dit vergt nog meer tijd en moeite. Gelukkig is dat met een sapcentrifuge verleden tijd. Binnen een mum van tijd zet je namelijk een heerlijk gezonde sap op tafel! Je lichaam en je gezin zullen je dankbaar zijn. Bovendien voel je je eindelijk weer fit! De beste sapcentrifuge kopen? Wij hebben voor je uitgezocht waar je op moet letten en wat de beste exemplaren zijn.

Beste sapcentrifuge van 2024

Philips Viva HR1836/00 – Sapcentrifuge

De Philips Viva HR1836/00 maakt een gezonde leefstijl heel makkelijk. Je mikt er allerlei groente en fruit in en hij maakt maximaal 1,5 liter sap in 1 keer! Genoeg dus om het hele gezin van een lekker glaasje gezonde sap te voorzien. Daarnaast is deze topper binnen een minuut schoongemaakt. Wel zo prettig dus, zeker als je het druk hebt. Je hebt nooit meer een smoes om niet gezond te leven. Houd je niet van het vruchtvlees in je sap? Dit wordt er automatisch uit gefilterd. De handige druppelstop zorgt ervoor dat er niets op je aanrecht wordt gelekt. Dat scheelt je weer wat schoonmaakwerk.

Top
 • Makkelijk te reinigen
 • Gebruiksvriendelijk
 • Prima prijs
Flop
 • Geen schuimscheider
 • Schakelt niet automatisch uit

Bosch MES25A0 – Sapcentrifuge

Met de Bosch MES25A0 – Sapcentrifuge hoef je het fruit dat je erin gooit niet eerst te snijden. Dat scheelt dus een hoop werk! Zelfs voor hele appels draait hij zijn hand niet om. Ook voor groente is hij uitstekend te gebruiken. Het sap wordt rechtstreeks in de kan gegoten zodat hij klaar is om het gewenste aantal glazen mee te vullen. Heerlijk als je later nog een glaasje wilt of je kinderen ook van een gezond sapje wilt voorzien. De hardheid van het persen is in te stellen op de groente en fruit dat je erin gooit. De druppelstop zorgt voor een schoon werkblad na gebruik.

Top
 • Vaatwasserbestendig
 • Gebruiksvriendelijk
 • Schuimscheider
Flop
 • Afwassen duurt even

Philips Viva HR1889/70 – Sapcentrifuge

Kom jij ook nooit aan je 200 gram groente en 200 gram fruit per dag? Dat is met de Philips Viva HR1889/70 – Sapcentrifuge verleden tijd. Binnen een paar minuten ben je voorzien van een heerlijke gezonde sap met daarin de benodigde vitaminen. Het geeft je de boost die je nodig hebt om weer door te gaan. Daarnaast is het super goed voor je immuum systeem. Schoonmaken is al net zo makkelijk gedaan als het maken van de sap zelf. De losse onderdelen kun je gewoon in de vaatwasser gooien. Je krijgt er bovendien een gratis receptenboekje bij voor de lekkerste sappen!

Top
 • Quick Clean technologie
 • Schuimscheider
 • Mooi design
Flop
 • Zeefje snel verstopt
 • 1 snelheid

Bosch MES3500 Sapcentrifuge – RVS Blauw

De Bosch MES3500 Sapcentrifuge – RVS Blauw is om te beginnen een sieraad voor je keuken. In plaats van dat je je sapcentrifuge in een keukenkastje weg wilt moffelen wil je deze juist laten shinen. Het RVS geeft hem een strakke en moderne look. De blauwe kan heeft een apart effect. Naast dat deze topper er prachtig uitziet is hij ook nog eens super praktisch in gebruik. Je kunt er hele stukken fruit en groente in kwijt zonder dat je eerst uren kwijt bent aan het snijden ervan. Hij heeft 2 standen, zowel voor hard als zacht fruit is hij heel geschikt. Je maakt zo een mix van je favoriete groente en fruit!

Top
 • Veilig
 • Schuimscheider
 • Automatische pulpafvoer
Flop
 • Niet goedkoop

Braun IdentityCollection Multiquick J500 WH – Sapcentrifuge

De Braun IdentityCollection Multiquick J500 WH – Sapcentrifuge, het is een hele mond vol. Maar dan heb je ook wat. Hij valt gelijk op door zijn goede prijs-kwaliteitverhouding. Vind je het niks om tegen een groot wit apparaat aan te kijken? Geen zorgen, hij is ook in het zwart verkrijgbaar. Met zijn snel pers systeem zet je binnen 15 seconden een glas verse sap op tafel. Binnen een minuut ben je voorzien van een hele liter! Zit je daarna opgescheept met een dikke vette afwas? Nee hoor. Met de speciale meegeleverde reinigingsborstel is hij binnen een mum van tijd weer schoon.

Top
 • Met schuimafscheider
 • Anti-drup
 • Indicatielampje
Flop
 • Schakelt niet automatisch uit
 • Relatief groot formaat
 • Redelijk prijzig

Goedkope sapcentrifuge budget tips

De prijzen van sapcentrifuges lopen erg uiteen. Het is een investering in je gezondheid. Bovendien kun je met een sapcentrifuge geld besparen. Je kunt namelijk fruit en groente gebruiken voor je sapje die je normaal gesproken weg zou gooien omdat ze te lang in je koelkast hebben gelegen. Met de volgende budget tips kun jij voordelig genieten van gezonde sapjes!

Groente/fruit in de aanbieding

Tegenwoordig zijn we voorzien van alle soorten groente en fruit die we maar willen. Je hoeft echter niet de hoofdprijs te betalen voor wat je wilt maar pas je aan. Groente en fruit in de aanbieding kan een hoop geld schelen. Dit is vaak de groente en fruit van het seizoen. Dit smaakt dus ook nog het best! Wij raden dus aan alleen groente en fruit van het seizoen of in de aanbieding te kopen. Zo geniet je voordelig van gezonde sapjes!

Sapcentrifuge aanbieding

Wie zegt dat je de hoofdprijs moet betalen voor een sapcentrifuge? Je wacht gewoon tot er een leuke aanbieding voorbij komt! Dat kan een hoop geld schelen. We snappen dat het niet de leukste optie is want het liefst heb je hem vandaag nog in huis. Sapcentrifuges zijn regelmatig voor een leuke prijs verkrijgbaar. Daarnaast heb je op deze manier nog even tijd om door te sparen.

Sapcentrifuge recepten

Voor een sapcentrifuge zijn tal van recepten te vinden. Met internet kom je een heel eind. Je hoeft dus geen duur kookboek aan te schaffen om goede recepten te vinden. Scheelt toch weer! Daarnaast worden sommige sapcentrifuges met een receptenboekje geleverd. Dat kan handig zijn als je nog geen ervaring hebt met het gebruik van een sapcentrifuge.

Beste goedkope sapcentrifuge

Als je het niet zo breed hebt maar toch een sapcentrifuge aan wilt schaffen dan raden wij de Aigostar MyFrappe Black 30IMX – Sapcentrifuge aan. Voor een zachte prijs kun je genieten van een gezonde en makkelijke levensstijl! De sapkan en de pulpcontainer kun je eraf halen zodat je hem makkelijk schoon kunt maken. Met de 2 standen stel je hem in op de hardheid van het groente of fruit wat je erin gooit. Je kunt ruim een liter sap kwijt in de sapkan. Super handig als je het hele gezin van een gezond sapje wilt voorzien. Gezond leven was nog nooit zo makkelijk en leuk!

Sapcentrifuge kopen: dit moet je weten

Wat is een sapcentrifuge?

Wat is een sapcentrifuge eigenlijk precies? Het is duidelijk dat er sap uit komt. Simpel gezegd wordt groente en fruit op hoge snelheid rondgedraaid waardoor het wordt geraspt en het sap uit kleine gaatjes komt. De pulp blijft achter in de zeef van de centrifuge. Ideaal dus voor mensen die niet van velletjes in hun sapje houden.

Sapcentrifuge of slowjuicer?

Als je op zoek bent geweest naar een sapcentrifuge dan ben je tussen de resultaten vast ook een slowjuicer tegengekomen. En nu ben je voor het dilemma komen te staan of je voor een sapcentrifuge of slowjuicer moet gaan. Deze vraag kunnen wij simpel gezegd niet voor je beantwoorden omdat beide voor- en nadelen hebben. We helpen je op weg door ze zo goed mogelijk voor je op een rijtje te zetten.

In een slowjuicer kun je in principe wat meer soorten sap maken. Je kunt er bijvoorbeeld bladgroente zoals spinazie in douwen. Daarnaast is de sapopbrengst van een sapcentrifuge net wat hoger omdat de groente, fruit, noten of tarwegras meer worden voorbewerkt dan bij een sapcentrifuge.

Wat blijft er over voor de sapcentrifuge? Het belangrijkste is de aanschafprijs. Deze ligt een aanzienlijk stuk lager dan de prijs van een slowjuicer.

Sapcentrifuge tips: zo maak je de beste koop keuze

Een sapcentrifuge helpt je bij een gezonde levensstijl. Het is een onmisbaar keukenhulpje om je overgebleven groente en fruit om te toveren in een sapje. Waar moet je op letten als je een sapcentrifuge gaat kopen? Wij hebben de aandachtspunten voor je op een rijtje gezet!

 1. Inhoud kan

  De inhoud van de kan oftwel sapreservoir is erg belangrijk. Vraag jezelf af of je de enige bent die sap wilt drinken of dat je je hele gezin tegelijkertijd van een sapje wilt voorzien. In dat laatste geval is het namelijk nogal onhandig als je dit per glas moet doen. Maak een lekkere volle kan sap zodat iedereen tegelijk van een gezonde sap kan genieten. Dit scheelt een hoop tijd! Als je alleen voor jezelf of voor 2 mensen een sapje maakt kun je uit de voeten met een veel kleiner sapreservoir.

 2. Schoonmaken

  Handige opties om makkelijk schoon te maken zijn misschien niet voor iedereen interessant maar als je ze eenmaal gewend bent wil je niet meer zonder. Denk aan een druppelstop. Deze zorgt ervoor dat je sapcentrifuge niet na staat te lekken op je aanrecht terwijl jij van je sapje geniet. Het is ook zo’n domper als je de keuken binnen komt en je moet alles schoonmaken. Daarnaast is het super handig als je de onderdelen van de sapcentrifuge kunt verwijderen en deze in de vaatwasser kunt stoppen. Scheelt toch weer wat afwas!

 3. Standen

  Niet iedere sapcentrifuge kan iedere soort groente of fruit verwerken. Check dit dus voordat je je sapcentrifuge koopt. Vaak beschikt een sapcentrifuge over 2 of meer standen. Een stand is voor als je zacht groente of fruit wilt verwerken en de ander voor hardere soorten. Houd er wel rekening mee dat je van bladgroente geen sap kunt maken met een sapcentrifuge. Met een slowjuicer is dit wel mogelijk.

Conclusie

Een sapcentrifuge maakt het mogelijk dat je makkelijk en snel gezonde sapjes klaar kunt maken. Daarnaast kost het niet veel moeite en tijd om het apparaat schoon te maken. Het maakt het dus makkelijk om een gezonde leefstijl vol te houden. Als je de groente en fruit aanbiedingen goed in de gaten houdt kun je genieten van voordelige sapjes.

Het verschil tussen een sapcentrifuge en slowjuicer is dat je met een slowjuicer net iets meer mogelijkheden hebt wat het maken van de sap betreft. Daarnaast heeft een slowjuicer wat meer sapopbrengst omdat het groente en fruit van te voren meer wordt bewerkt. Een sapcentrifuge heeft als groot voordeel dat hij een stuk voordeliger is in aanschaf dan een slowjuicer.

Tip: slowjuicer

Toch nieuwsgierig geworden naar een slowjuicer?

Vorige

Beste monitor van 2024

Volgende

Beste hometrainer van 2024

Laatste van Blog

withemes on instagram