Op deze manier verzorg jij je haren het beste!

Iedereen wil natuurlijk graag dat zijn of haar haar er gezond uit ziet. Het is vaak een van de eerste dingen waar mensen op letten wanneer je ze voor het eerst ontmoet. Wanneer iemand ongezond haar heeft, valt dit vaak ook meteen op. Om ervoor te zorgen dat je goed voor de dag komt met gezond haar, hebben wij 3 tips voor je op een rijtje gezet hoe jij je haar het beste kan verzorgen!

Kijk naar verschillende factoren

Hoe vaak je je haren moet wassen en welke shampoo je het beste kunt gebruiken is vooral afhankelijk van verschillende factoren. Je kunt de volgende vragen aan jezelf stellen:

1. Wat voor haartype heb ik?

2. Wat zijn mijn haar gewoontes?

3. Wat voor leefstijl heb ik?

Over het algemeen wordt aanbevolen om je haar niet elke dag te wassen, omdat dit de natuurlijke oliën van je haar kan wegwassen. Dit wil je te allen tijde voorkomen, omdat anders je haar droog en broos kan worden.

Hoe vaak moet je je haren wassen?

Om erachter te komen hoe vaak je je haar moet wassen, kijk je dus naar de verschillende factoren. Wat voor haartype heb je? Wat doe je normaal gesproken met je haar? Doe je er bijvoorbeeld veel gel in? Of daar je je haren in een knot? En je moet kijken naar wat voor leefstijl je hebt. Sport je iedere dag en zweet je daardoor veel? Of doe je juist weinig en worden je haren niet snel vet?

Als je normaal droog haar hebt, wordt aangeraden om je haar om de dag of om de twee dagen te wassen. Als je haar snel vet wordt, kun je het elke dag wassen. Mensen met krullend of kroeshaar kunnen beter hun haar minder vaak wassen. Over het algemeen geldt dat hoe minder vaak je je haar wast, hoe minder snel vet het weer wordt.

Welke shampoo moet je gebruiken?

Ben je bezig met KMS haarproducten bestellen? Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je van tevoren weet wat voor shampoo je moet gebruiken. Er zijn namelijk allerlei verschillende soorten shampoos, wat het vaak moeilijker maakt om de juiste shampoo te vinden. Daarom is het belangrijk dat je goed kijkt naar wat voor haartype je hebt.

Als je door het assortiment kijkt van haarproducten van Keune, dan zie je dat het een heel breed assortiment heeft. Om daaruit de juiste shampoo te kiezen is het vooral belangrijk dat je kijkt naar wat voor ingrediënten er in de shampoo zitten. Zo kun je uiteindelijk kiezen voor een shampoo die bij jouw haarstijl past. Zo zorg je ervoor dat je haren gezond worden en blijven. Kom je altijd goed voor de dag!

Vorige

Monoblock airco

Volgende

Elektrische fietsen – alles wat je moet weten voor je eerste aankoop

Laatste van Blog

withemes on instagram